Podcast #3: Uudet jätevedenpuhdistuksen teknologiat

29.10.2020 | Blogi

Lääkkeet ja ympäristö -podcast, 3. jakso:
Uudet jätevedenpuhdistuksen teknologiat – Vieraana Mari Heinonen ja Mika Mänttäri

Suuri osa lääkkeiden ympäristövaikutuksista syntyy niiden oikean käytön seurauksena, kun lääkeaineita päätyy jäteveteen. Lääkkeet ja ympäristö -podcastin kolmannessa jaksossa paneudutaan jätevedenpuhdistamiseen ja sen uusiin teknologioihin. Keskustelemassa jaksossa ovat Mari Heinonen, jätevedenpuhdistuksen osastonjohtaja Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:stä, Mika Mänttäri, insinööritieteen professori LUT-yliopistosta ja SUDDEN-hankkeesta sekä Mikael Sokero. Tervetuloa mukaan!

Voit kuunnella Podcastin täältä, tai vaihtoehtoisesti:
Spotify
Apple Podcasts
Google Podcasts

Jaa
FacebookTwitter