Podcast #1: Kansalaisten näkökulma lääkkeiden ympäristövaikutuksiin

19.10.2020 | Blogi

Lääkkeet ja ympäristö -podcast, 1. jakso:
Kansalaisten näkökulma lääkkeiden ympäristövaikutuksiin – Vieraana Vertti Kiukas ja Lasse Alajärvi

Lääkkeet ja ympäristö -podcastin ensimmäisessä jaksossa keskustellaan kansalaisten näkökulmasta ja huolista liittyen lääkkeiden ympäristövaikutuksiin, sekä miten näihin huoliin voitaisiin tulevaisuudessa vastata. Vuoden 2019 syksynä yli 2000 suomalaista sai pohdittavakseen kiperiä kysymyksiä lääkeiden ympäristövaikutuksista Fimean Lääkebarometri 2019 -kyselyn kautta. Tähän kyselyyn sisältyi ensimmäistä kertaa lääkkeiden ympäristövaikutuksiin liittyviä kysymyksiä, ja kansalaisten vastauksissa korostui korkea huoli ympäristöä kohtaan. Tässä podcast-jaksossa näitä kysymyksiä pohtimassa ovat lääkepolitiikan tutkija Lasse Alajärvi, Soste ry:n pääsihteeri Vertti Kiukas ja Demos Helsingin Mikael Sokero. Tervetuloa mukaan!

Voit kuunnella Podcastin täältä, tai vaihtoehtoisesti:
Spotify
Apple Podcasts
Google Podcasts

Jaa
FacebookTwitter